Bineinteles, ne pregatim sa luam cu asalt listele cu retete culinare, sa gatim bucate alese, sa pregatim o cina romantica si un desert delicios de aromat, asta in caz ca suntem mari bucatarese, iar munca in bucatarie este una dintre pasiunile personale. In caz contrat, putem sa ne multumim cu o cina romantica la un restaurant ori sa comandam un desert dulce de patiserie sau cofetarie.  
Oricare ar fi alegerea, puteti sa va incantati papilele gustative cu 5 dintre cele mai dulci, acrisoare sau amarui arome ale desertelor pentru cei suferinzi de prea multa dragoste. Sa visam deci la:

1. salata de mere cu scortisoara – usor de preparat, deloc costisitoare si perfecta pentru o seara de iarna in care cea mai dulce ingredient este marul si cateva boabe de migdale ratacite prin amestecul de fruct dulce-acrisor.

2. Unul dintre cele mai dulci deserturi din lume are in compozitia sa multa miere si multa nuca este indubitabil baclavaua turceasca. Mai exact, este dulcele dus pana la extrem, o aroma dulce de-ti ineaca simtul gustativ intr-o cascada caramelizata.