Inca trei delicioase posibile deserturi pentru noptile sfasiate de amor sau pentru zilele care incep cu bucuria unui desert sunt:

3. Cu siguranta cunoasteti toate detaliile despre atot-consumatul Raffaello, bomboana spectaculos de delicioasa, imbracata intr-o manta de cocos, umpluta cu crema de vanilie menita sa ne ne trezeasca din reverie si intregita de un sambure de migdale sau alune de padure. Nimic mai potrivit decat un preludiu initiat de aceste bomboane delicioase.

4. Iaurt cu mere, banane, scortisoara sau altfel spus, dulcele-acrisor regasit in aceeasi compozitie. Bine de amintit ca este foarte usor de realizat astfel de desert, iar fructele care stau la baza compozitiei desertului sunt cele care ii daruiesc insusi gustul dulce al unui fruct copt, in acelasi timp si pe cel acrisor precum cel al unui fruct de-abia cules, presarat cu cativa fulgi de scortisoara.

5. Putini sunt aceia care nu isi amintesc de ciocolata facuta de mama acasa in sambetele friguroase ale iernii. Ei bine, in acest weekend puteti sa va dezigati in mari bucatari, sa luati caietul personal de retete pentru deserturi si sa gatiti ciocolata neagra de casa. Nota bene! pe langa ca este delicioasa, de preferabil se serveste cat e calda daca vreti sa o degustati de pe trupul celuilalt, este si cel mai dulce afrodiziac.