clipboard01Sa redescoperim impreuna mirosurile adevarate ale lumanarilor parfumate in cele mai dulci, acrisoare, mentolate esente mirositoare. Sau, putem alege pentru fiecare moment o lumanare parfumata, a carei miros sa ne infrumuseteze atmosfera, transformand-o intr-una mai placuta, mai erotica si mai revigoranta.

Pentru cei care iubesc ciocolata, sa stie deja: exista lumanari parfumate cu esenta de ciocolata, poate mai dulce la miros decat insasi placutul patratel de explozii miraculoase. Astfel, daca ne propunem sa luam desertul in compania celor mai dulci insotitoare, sa fie acestea lumarile parfumate cu miros de ciocolata.

Cand vrem sa fim romantici, sa o facem pana la capat! Imbracam intreg locsorul romantic cu zeci de lumanari parfumate cu mirosul dulce-acrisor al ciresei, al trandafirilor salbatici, al merilor salbatici sau al portocalelor rosii.
clipboard02
Pentru ca in diminetile somnoroase sa ne simtim cu adevarat treji, pe langa cafeaua pe care o sorbim in voie pret de cateva zeci de minute, nu putem decat sa speram ca mai exista inca un remediu placut pentru delicatele dimineti: lumanarile cu boabe de cafea, combinate cu dulcele miros al vaniliei. Sau mai bine spus, o combinatie intre cele doua simturi: dulce si amarui. Astfel, trezirea de dimineata va fi mai placuta, mai romantica si mai dulce.

Iar pentru noptile in doi, nu putem decat sa speram ca exista un remediu eficient pentru o doza consistenta de romantism, astfel ne retragem la penunmbra abajurului si speram ca toate dorintele sa se implineasca in scanteia lumanarilor parfumate.