Sau cel putin doua chestiuni de care sa tii cont inainte sa pasesti in noul. O fi el un an nou, insa poate inseparabilele accesorii feminine necesita mai multe ajustari pentru a se ridica ca-ntotdeauna la nivelul propriilor asteptari. Ar fi ideal sa iti alcatuiesti o lista cu cele mai necesare accesorii pe care le-ai dori sa le ai cel putin intr-un exemplar.

Cu siguranta, nu ai reusi sa te abtii sa nu te cadorisesti cu cele mai iesite din comun accesorii care se potrivesc la orice tinuta feminina, si care, mai nou, sunt preferatele oricarei fiinte adepta ale micilor brizbrizuri, valoroase in felul lor unic.

Poate ti s-ar potrivi o caciula, un fular si manusi, pe toate trei sa le gasesti intr-o singura inovatie desavarsita. Si pentru ca inca nu vom scapa de ninsori, temperaturi scazute si alte surprize din partea anotimpului, ideea va ramane mai mult decat binevenita. N-ar fi o idee rea sa te incalzesti de trei ori mai repede in trei pasi isteti.

Irezistibila, indispensabila si inseparabila – cum altcumva am defini poseta de toate zilele? Daca te-ai gandit vreodata ca e cazul sa iti inlocuiesti fidela prietena cu o alta mai noua si poate mai aratoasa, ei bine, nu intodeauna e cazul sa renunti la cea mai buna prietena. Printr-o adevarata magie, ai putea sa ii schimbi culoarea, volumul si dimensiunea; intr-un cuvant, sa o schimbi radical adaugandu-i o consistenta usoara de Botox. Mit sau adevar, ori poate si gentile s-au emancipat?

Printre altele, iti reamintim ca bijuteriile din gheta au facut ravagii vara aceasta…chiar daca minunea a durat doar cateva clipe.