clipboard011Sau cele mai simple mai calduroase urari pe timp de primavara, cand razele soarelui matinal stralucesc insistent pentru a le primi in caminul nostru, cand mesagerii primaverii sosesc din nou pe plaiurile noastre, cand ne simtim atat de bine, desi timpul pare sa fie oprit in loc de usorile astenii ale primaverii – atunci se stie ca e luna cea mai asteptata din an, e luna femeii.

Pentru multe dintre noi, e doar inceputul unui anotimp caldut, a unui sezon ce va deschide in cateva luni mult asteptata vara, insa, cele mai multe dintre noi suntem constiente de urarea primaverii in plina luna de martie. Stim, si ne place sa fim rasfatate in aceasta luna, fie cu o floare, fie cu o mica atentie, fie cu un zambet sau un sincer sarut. Gestul in sine conteaza, si asta ramane de apreciat!

clipboard021

Fiindca suntem atat de diverse si complexe, indiferent de varsta, ne bucuram de noi in fiecare zi, prin orice gest ori atentie primita, fie de la jumatatea ori fie de la noi insene, ne ajustam buna dispozitie dupa cerintele sufletului, iar rezultatul nu va putea fi unul decat imbucurator.

Astfel, sunt dintre acelea care iubesc florile, le cumpara de la binecunoscutele florarii, le orneaza frumos intr-o vaza, si le aseaza perfect pe birou, astfel incat sa le simta mireasma imbietoare pe tot parcursul zile.

Ori, ne bucuram enorm de noi atunci cand iesim la shopping. Fericite sunt femeile care se bucura cu cele mai mici [de multe ori cele mai pretioase cadouri] atentii. O atentie in fiecare zi a lunii martie, oricat e ea de mica, fie ca e haina, un tablou, o floare sau un obiect ornamental, merita sa ti-o insusesti!

Si daca exista si dintre acelea care se bucura dimineata la o cafea, in compania muzicii in surdina, atunci de ce sa nu ne bucuram si noi alaturi de ele, sa na insusim anotimpul primavaratic de-adevaratelea si sa cantam prin propria-ne multumire, fericirea de a fi femei in fiecare zi a lunii martie, dar si in fiecare luna a anului.