Sau pe scurt: doua posibilitati de-ai face pe altii mai fericire! Un cadou ce se lasa de multe ori cu exclamatii de fericire sau de mirare, cu imina la gura si poate putin emotionati pe cei vizati ca norocosi detinatori ai trofeului; si da, te intrebi ca cine s-ar fi asteptat la un asemenea cadou?! E una dintre ideile cele mai potrivite pentru sezonul estival, mai ales cand parca ti se pare ca ai oferit mereu aceleasi cadouri prietenilor, si simti ca aceasta e sansa ta de a te bucura de ceva inedit si neasteptat.

Si totusi, e indicat ca mai intai de toate, sa te documentezi si eventual sa urmaresti cam pe unde bate gandul de vacanta al prietenilor. In final, poti sa te ocupi si de celalalte detalii pentru a-i trimite pe plaiurile “saptamanilor de odihna”.

Din timp!
Ce-i drept, asa e in fiecare an. E necesar sa te ocupi din timp de cele necesare unei excursii, mai ales cand nu e pentru propria placere. Daca prietenii sunt un cuplu proaspat casatorit, atunci munca ta va deveni de-a dreptul usoara. E lesne de ghicit unde anume poti sa-i trimiti in vacanta; asa se faca ca, daca au preferat ca in luna de miere sa exploreze adancurile oceanelor sau ale marilor, ai putea sa-i trimiti de asta data la munte.

Perindand prin padure sau pe nisipul fierbinte?
Si poate de multe ori ne-ar prii cate putin din amandoua, insa nu de cele mai multe ori este cu putinta sa avem paduri si munti pe plaja nisipoasa sau invers. Ramane un fel de reproducere imaginara a realitatii inchipuite, un tablou pictat cu mult verde si galben, un amestec de culori contrastante, care pana la urma urmei e un vis la fel de placut ca oricare altul.

Si poate acum te intrebi daca este o idee excelenta sa iti trimiti prietenii in peisajele naturii, acolo unde nu au mai poposit, in loc sa ii cadorisesti cu tot felul de cadouri pe care poate le detin in dublu exemplar. Ei bine, trebuie doar sa afli.