2851855688_bdcb763312Pana unde ne lasam condusi de imaginatie atunci cand dorim sa ne cadorisim pritenii cu un obiect un pic mai…bizar? Exista oare un ghid al cadourilor bizare pe care trebuie sa il urmam cu strictete sau sunt bine primite si ideile stranii iscate intamplator? Ei bine, cand ne gandim sa facem o farsa cuiva cu un obiect straniu, dar haios, totul tine de creativitate, amuzament si bun simt. Cuprinsi de febra cadourilor de sarbatori, putem lesne sa luam ca ghid de shopping lista cadourilor de Craciun, la care putem chiar sa adugam un strop de mister.

Tablouri abstracte
Sunt de neintrecut in arta obiectelor ciudate, pastrandu-si pozitia de varf in top – picturile abstracte (tablouri, caricaturi) – se prezinta ca fiind cele mai cautate cadouri bizare. Insa nu orice tablou poate exprima arta abstracta, care este diferita in felul ei de alte creatii artistice ale aceluiasi domeniu. Perioada suprarealismului, care a prins contur in pictura odata cu lucrarile lui Salvador Dali, a reusit sa surprinda cel mai bine pictura abstracta. Un tablou reprezentand “ceasurile moi” ale lui Dali, fie el chiar si o copie reusita a originalului, va va putea servi ca un cadou veritabil, plasat in dormitor sau in sufragerie.

Surpize stranii la micul dejun
Diminetile somnoroase trebuiesc sarbatorite intr-un mod…haios. Pune-te pe sotii dis-de-dimineata si toata ziua va va merge bine! Surprizele de la micul dejun incep printr-o simpla sotie: mic dejun din textile; adica un soi de gustare din matieriale textile (necomestibile), dar care inca de la prima vedere par reale si deliciose.