Pentru ca nu intotdeauna suntem ne putem bucura de minutele in plus ale timpului. Uneori, cadorisirea celui drag, o chestiune suficient de importanta, in lipsa de timp, devine o moment greu de potrivit printre orarul deja incarcat. Si atunci nu ne mai raman decat cateva optiuni: fie comandam de pe Internet cadoul, si de preferabil sa fie cu cateva zile inainte, ori ne gasim cateva ore in programul personal si dam zori in gift-shopurile din apropiere.

Cu o sursa virtuala alaturi e imposibil sa dam gres, chiar daca suntem in cautarea unui cadou la intamplare, un cadou care sa ne ingaduiasca sa ne prezentam bunele intentii, o mica atentie binevenita in orice situatii de acest gen. O sursa bogata in idei, informatii si nu numai, Internetul gazduieste o sumedenie de astfel de obiecte, important e sa stim sa le cautam. Vorbisem la un moment dat despre cadoul-tricou, acela cu texte haioase, iar in alte dati am amintit de lumanarile parfumate sau de cadourile putin mai rautacioase sau chiar si de acelea bizare. In astfel de imprejurari, dat fiind faptul ca nu avem parte de prea mult timp liber, e bine de stiut pana si un caldendar erotic, o esarfa sau niste papucei haiosi ar fi ideali pentru a readuce zambetul pe chipul celor sarbatoriti.

Apeland insa la cele cateva minute libere si la un gift-shop, lucrurile par sa devina mai reale. La un gift-shop sau la un caleidoscop, gasim o gama daca nu mai larga de diverse produse, cel putin avem sansa sa analizam in detaliu obiectul dorit. Pana si un breloc trebuie putin analizat, nu-i asa?