Clipboard01Bineinteles, lista poate sa continue. Cele 5 cadouri-curiozitati nu fac decat sa ne deschida apetitul intr-ale shopping-ului. Cu ochii larg deschisi, cu sufletul la gura sa urmarim indeaproape lista, sa analizam obiectele cu amanuntul, iar dupa ce ne este totul clar si ne-am format o imagine despre curioasele cadouri, ne ramane doar sa ni le insusim.

1. Primul loc il ocupa indubitabil cartea cu diverse curiozitati din aproximativ toate domeniile existente. Astfel, de la A la Z afla care sunt cele mai ciudate animale, cele mai bizare evenimente si cele mai stranii, si haioase in acelasi timp, cadouri facute vreodata. Cu certitudine ca, orice carte buna ne tine cu sufletul la gura pana la final, insa aceasta carte ni se deschide precum un dictinoar, din ale carui scurte descrieri vom putea asimila o varietate de informatii.

2. Drept e ca bucuria vine din lucruri mici. Asadar, daca vrei ca cel cadorisit sa isi aminteasca de tine la fiecare miscara a straniului mic obiect, al carui mecanism de functionare este si mai ciudat decat insusi forma-i, atunci ideal ar fi sa optezi pentru un perpetuum mobilae, obiectul care este mereu in miscare.

3. Se spune ca talismanele poarta noroc, insa de cele mai multe ori ne aduc si zambetul pe buze. Chiar daca ocupa locul 3 in topul nostru, sa indraznim deci a ne cumpara norocul: talismanul!

4. Nu are sistem digital de afisare a orei exacte, nu are nici alarma de dimineata, dar este mereu punctual, daca este tras cu regularitate. Ceasul-cuc (de care poate ne amintim din povestile bunicii) a devenit in zilele noastre cu certitudine, o raritate; si cum orice e rar ne imbucura, asa si “cantecul” nu prea strident al cucului desteptator, ne poate face diminetile mai placute.

5. Nimic nu se compara in diminetile somnoroase cu o cafea sorbita dintr-o cana mai putin obisnuita, dintr-o cana ce te va binedispune de fiecare data cand o vei folosi. Asadar, sa fim curiosi, cine stie ce se ascunde in cana de pe exteriorul careia privesc curiosi o pereche de sani…din ceramica.