83965707In fiecare zi de 1 in luna iunie ne bucuram, indiferent de varsta, de Ziua Copilului, ziua din an care ne aduce aminte de ceea ce vesnic purtam si vom purta in suflete: inima de copil. Fie ca am ajuns la o anumita varsta cand nu ne mai putem bucura la fel de vioi de desenele pe asfalt (creatiile proprii) sau nu ne mai permitem sa participam la tot felul de concursuri dedicate copilariei, azi ne putem permite sa visam alene la zilele lipsite de griji, la masinute de curse sau la papusi perfecte.

Cu toate acestea, ar trebui sa existe o cutiuta de cadouri pusa la pastrat pentru copiii din vietile noastre, pentru nepoti, pentru verisori, fratii sau surorile mai mici. Dat fiind ca fiecare copil se bucura intotdeauna de o jucarie noua, este necesar ca aceasta cutiuta sa contina cel putin o jucarie, fie o papusa noua, fie un robotel sau o masinuta, asta dupa buzunarele fiecaruia dintre noi. Insa, daca asemenea cadouri sunt primite aproape in fiecare luna, atunci ideal ar fi sa ne orientam spre un alt cadou, sa ne gandim ca totusi copiii din zilele noastre sunt adevarati soricei de calculatoare, asa ca un joc creativ (pe masura varstei lor) este mai mult decat bine venit.

Daca niciuna dintre aceste idei nu ne surade, atunci sa mergem la shopping…de cadouri pentru cei micuti. Un tricou cu imprimeu smiley face sau alte personaje preferate din desenele animate sau filmele animate, ar fi inca o optiune pe lista cadourilor. In orice caz, obiectul de nelipsit si chiar necesar de care nu trebuie sa uitam este ciocolata – “tableta” care ne aminteste in fiecare zi de copilarie.