clipboard02Putem spune ca a mai trecut aproape inca un an, caci ne aflam din nou in asteptarea zilei preaslavita de impatimitii in ale amorului. Sf. Valentin binevoieste, ca in fiecare an de altfel, sa ne trezeasca din reveriile cotidiene ceva mai repede, si nu numai pentru a ne ridica apetitul la cumparaturi sau alte pregatiri pentru ziua de sarbatoare, dar si pentru a ne desfata cu arome de tandre de sarbatoare.   

Pe de alta parte, putem observa ca, mai peste tot in lume, cuplurile se pregatesc temeinic pentru ziua Sf. Valentin; cu toate ca douasprezece zile ne despart de autenticul Dragobete, cei mai multi dintre noi sarbatorim Sf. Valentine’s alaturi de alte popoare din intreaga lume. Dar sa nu uitam de lucrurile care ne fac sa fim adevarati valentini: cadourile erotice.

Ce-i drept, frumoase sunt toate cadourile ce ne aduc aminte de Ziua Indragostitilor, si care ne privesc curioase din vitrinele mari ale sex-shop-urilor, zambindu-ne oarecum subtil, indemnandu-ne sa le privim cu nesat, sa le alegem si sa le luam acasa. Curios e faptul ca, pe langa aceste obiecte sugestive, cadoul de Valentine’s se va rotunji la adevarata sa valoare doar atunci cand va oferit impreuna cu niste accesorii tandre si adorate de catre femei: o pereche de bikini ascunsi in interiorul unei felicitari amuzante  si o cutie de bombonele de ciocolata.

Nu e necesar sa ai la indemana un ghid pentru a planui o evadare in doi, care sa va aminteasca ca este una speciala, mai degraba, poti incerca sa imbraci momentele conform spiritului noptii Valentine, sa aprinzi o lumanare, sa imbraci o lenjerie erotica, sa inchizi ochii si sa visezi la deliciul vietii: amorul!