Pentru multi dintre noi e inca o luna obisnuita, cu vremuri astenice si deloc prietenoase ori doar o luna care trece neobservata din cauza agitatiei de zi cu zi. Pe de alta parte, pentru altii sau altele, aceste semne de schimbare sunt percepute in alt fel, iar luna martie este pentru acestea un nou inceput, o reinviere a naturii si a trupului omenesc.

De obicei femeile percep aceste schimbari de primavara intr-un anume fel. Fiindca este martie, intreaga luna este dedicata sexului frumos, asa ca schimbarile vizibile de ordin fizic devin o chestiune importanta si chiar necesara pentru fermecatoarele zeite. Fara aceste schimbari de o necesitate naturala si fireasca, multumirea de sine nu pare sa se intrezareasca pe chipul frumoaselor sarbatorite. Femeile sunt diverse, complexe si sensibile, existand pe acest pamant o multitudine de obiecte care sa demonstreaze si sustina in continuare acest fapt.

In timp ce unele se bucura de noile achizitiii de ordin vestimentar, descoperind bucuria in lucruri marete, altele ratacesc prin parcuri, descoperind bucurii marete in lucruri sau fapte atat de obisnuite. Unele sunt vesele, altele sunt ganditoare, si chiar daca toate femeile sunt diferite in felul lor, totusi toate sunt atat de asemanatoare….doar e martie!