Balantele isi regasesc echilibrul cautat cu ajutorul lui Saturn. Intre timp, reusiti sa duceti la bun sfarsit treburile foarte importante pe care le-ati avut in sarcina. Incearca sa evitati exercitiile fizice, cel putin pentru o perioada de timp, si incercati sa luati o pauza, in caz contrar, cea de-a doua parte a lunii s-ar putea sa va epuizeze cu totul. Noi va sugeram sa mergeti intr-un magazin alimentar si sa aveti grija sa va umpleti cosul cu legume si fructe! Un cos cu fructe inseamna un corp cu energie!

Cele nascute in a doua jumatate a lunii noiembrie ajung sa se bucure de un proiect nou. Pe plan profesional toate lucrurile decurg asa cum bine v-ati propus. Mai ales ca prezenta lui Mercur si a lui Venus va este favorabila. Daca sunteti singure, incercati sa va bucurati cat de timpul si liber, sa cititi o carte, sa perindati prin librarii sau prin galerii de arta. Nu uitati sa cumparati cartea preferata de la librarie!

Cupidonesele se bucura, si ele, de prezenta lui Venus si Mercur, deoarece exista posibilitatea sa intalneasca persoana visurilor in luna lui noiembrie. S-ar prea putea ca aceasta noua relatie sa difere de cele vechi, asa ca e indicat sa aplici tehnica cu privitul din amanunt. Ia-o lent, ca si cum ai dansa pe note de blues. Daca tot veni vorba de muzica, noi iti propunem sa cauti printre cd-urile din anii tai de liceu si sa faci o scurta inspectie…

Capricorn trece printr-o perioada destul de dificila. O tradare la locul de munca s-ar putea sa te dezamageasca complet, si daca nu iei masuri, probabil te va afecta pentru o perioada indelungata. Pentru a depasi momentele grele, gandeste-te ca o minge antistres te-ar putea salva de fiecare data cand e cazul.

Varsatorii vor reusi sa clarifice multe lucruri in relatiile actuale, si vor reusi sa depaseasca toate momentele de furie si resentimente. De partea voastra, insa, aveti tot sprijinul familiei, iar relatiile inter-familiale inseamna pentru voi o adevarata sursa de putere si energie. Si cum ai putea altcumva sa multumesti familiei, decat printr-un cadou daruit cu multa dragoste?! Gandeste-te la o rama foto si o poza in care sa cuprinzi toti membri familiei.

Pestilor le este sugerat ca acum e  momentul sa deschidaochii si sa analizaze incotro duce relatia cu iubitul. E important sa afli daca relatia va avea sau nu viitor, decat sa amanati inevitabilul. Uranus te va ajuta sa treci peste cele mai dificile momente, oferindu-ti, totodata, sansa de-a intalni luna aceasta cateva persoane care ti-ar starni mare interes…Cadoul nostru e rochia de seara! Nu uita sa o porti atunci cand vei iesi cu fetele prin oras!