Ar fi nedrept sa spunem ca nu urmarim, macar o data pe saptamana, horoscopul. Chiar daca il prindem dis-de-dimineata, la televizor, sau la radio, cand suntem inca pe drum, prinsi in traficul infernal de dimineata. Horoscopul Рsau arta de a interpreta tot ce inseamna planete si univers,  ca mai apoi, sa punem toate actiunile astrale in corcondata cu preocuparile lumesti: bani, sanatate si iubire. Pe langa toate astea, luna lui noiembrie vine cu niste idei de cadouri, rezultate conform horoscopului.

Berbecoaicele sunt extrem de fericite in luna lui noiembrie. Viata sociala instant mai colorata, iar aparitia misterioasa a unei persoane cu o cultura diferita va lasa loc pentru o mare curiozitate si interes sentimental. Pana in data de 12 a luni, vei fi nevoita sa infrunti o provocare. Pentru astfel de momente, propunem o prelungire a bunei dispozitii: lumanari parfumate si o baie inspumata.

Femeile din zodia taur inca se mai bucura de prezenta lui Jupiter. Si toate bucuriile vin pe plan profesional, bineinteles. Parerile tale sunt ascultate, sfaturile pe care le dai sunt pretioase, iar tu vei fi toata luna in centrul atentiei, la birou. In ceea ce priveste amorul, afli ca, daca pana acum nu ti-ai gasit jumatatea, sansele ca sa o intalnesti luna aceasta sunt foarte mari. Propunerea noastra este un parfum cu note melancolice, de lemn si natura vestejita, de toamna.

Luna lui noiembrie aduce un surplus de bucurie de cuplu pentru gemenele noastre, si asta datorita prezentei lui Mercur si al lui Venus. Asa se face ca, luna aceasta, intreaga atentie cade pe partenerul de cuplu si pe relatia voastra. Iar daca lucrurile devin serioase, atunci si noi propunem bijuterii!

Luna aceasta nu scapati de mici clarificari financiare, chiar de va plac, ori ba. Raci, trebuie sa luati anumite decizii, iar Noiembrie este luna cu care incep si economiile. Ar fi bine sa masurati ceea ce cumparati de acum inainte. Pentru a va aduce aminte ca trebuie sa economisiti, noi propunem vechea tehnica, amuzanta si indragita de toata lumea: purcelusul cu bani. (din ceramica, bineinteles)

Leoaicele intampina mici obstacole la locul de muna, care, insa, se vor rezolva odata cu trecerea vremii. Nimic iesit din comun, care sa necesite atentie maxima. Va trebui sa va concentrati asupra exercitiilor fizice, pe care le-ati neglijat in ultima vreme. In cuplu, atingerile se racesc, vorbele amutesc, iar dorintele palesc. Recomandarea noastra vine din suflet: un manual de Kamasutra si vin din belsug.

Marte va va fi calauza de acum inainte pentru foarte multa vreme, asa ca toate proiectele pe care le dezbateti momentan, vor avea nevoie de multa energie din partea ta. La fel de bine, s-ar putea sa vamuti intr-o casa noua, recent amenajata ori s-ar putea sa fiti vizitata de barza in 9 luni de zile. Orice s-ar intampla, cu siguranta astrele v-au pregatit mari schimbari. Noi, pe de alta parte, va pregatim  un ceai care te va pune pe picioare si nu va lasa astenia de toamna sa te doboare!