In mod cert te-ai gandit la o mie de posibilitati cu ce anume ti-ai putea racori ziua, mai ales acum, de cand cu toropelile ce navalesc in ultimele saptamani. Cu siguranta un lichid rece iti astampara pe moment setea, te va racori instant, insa ce te vei face pe mai tarziu cand va trebui sa dai din nou socoteala lipsei tale de chef si energie. Totusi cat de mult ti-ai dori sa prinzi chef de viata dupa ce vreme de cateva zeci de minute in care te-ai deconectat de momentele toride ale verii, sa retii aceelasi chef de viata si energie pe tot parcursul zilei. Ti-ar trece poate prin cap o sumedenie de idei, insa mai mult ca sigur ca la un hamac nu te-ai putea gandi nicio clipa.

Clar, este una dintre solutiile cele mai simple, rapide si eficiente; in plus, poti sa ti-l instalezi oriunde poftesti, atata timp cat ai doi pari la indemana. Daca nu ti se pare a fi cel mai indicat cadou pentru placerea personala, atunci gandeste-te cu cat drag si nerabdare l-ar folosi un potential sarbatorit in zilele calde ale verii, si nu numai.

Un alt cadou, ce coincide cu caldurile verii, buna dispozitie masculina si meciurile de la televizor, este butoiul de bere. Si nu! Oricat de mare ti s-ar parea cantitatea de bere, pe care abia o curpinzi cu ochii dintr-o privire, vei fi surprinsa sa vezi cum aceasta scade de la o repriza la alta. Altfel zis, este chiar unul dintre cadourile clasice de care orice barbat s-ar bucura; mai ales ca e iulie, e cald si e sezonul estival cu cadouri.