Sau la un schimb de vorbe ca intre prietene, iar alaturi de voi un set pentru ceai pe care tocmai l-ai primit in dar. Si nici nu se putea mai bine, caci setul cu pricina pare sa se potriveasca la perfect cu atmofera usor degajata. Cescuta si farfuria, amandoua din ceramica, cu picturi simple, dar fermecatoare. Pe departe de-a fi categorisit ca si cadou bizar, setul de ceai devine mai special cand, pe langa ustensilele absolut necesare prepararii potiunii sanatoase, se prezinta acompaniat de o lumanare parfumata, elegant ambalata in organza, careia i se alatura si faimosul ceai Rooibos.

Fie ca e de caramel, trandafiri sau cu bucati de bezele prin el, ceaiul rosu iti va mentine buna dispozitie oricand pe durata zilei.
Pe de alta parte, cufarul – surogat modern al arhicunoscutei hartii sau carton pentru impachat cadouri – face casa buna cu ceainicul din ceramica si decorul cu frunze, flori, fructe si alte potpourri rasfirate printre obiectele-cadou. Lesne se poate observa ca mica surpriza a fost pregatita de o mana feminina, talentata in decoratiuni si aranjamente.

Iar daca vorbele se intind pe o durata mai lunga de timp, ar fi bine sa te pregatesti sa ai acasa un ceai verde, alb sau negru. Asta pentru ca de acum inainte ai un ceainic, doua cescute din ceramica, voie buna, un cadou daruit din prietenie, si bineinteles, azi ai primit in plus, pe langa dar, o prietenie si cateva sfaturi demne de urmat pentru urmatorul cadou pe care sa-l pregatesti unei alte fiinte dragi tie.