Clipboard01Sa cumperi cadouri destul de sofisticate prin natura lor, sa gasesti modelul sau marimea potrivita, sa potrivesti culoarea cu preferintele fericitei jumatati – toate aceste lucruri dau de furca uneori. Nu intamplator se zice ca lenjeria intima este vesmantul cel mai apropiat de tesatura fina si moale a pielii de femeie, ce emana indubitabil un parfum de floare proaspata.

Femeile se servesc de acest obiect indispensabil, atat in viata de zi cu zi, cand il pot purta pe sub orice fel de imbracaminte, cand il pot potrivi cu nuantele preferate de ele insele sau le pot purta dupa buna lor dispozitie. Pot fi joviale, jucause, precum niste papusi adevarate, cu al lor zambet cucerind intregul teritoriul masculin. Ori atunci cand vor sa isi recompenseze domnul generos, zambesc atotstiutor pe sub mustata, isi imbraca lenjeria primitoare or se lasa dezgolite din priviri de obisnuita vestimentatie, nepotrivita momentului.

Insa, cu cat devin mai sexy, mai chic, cu atat mai bine. Femeile adora sa poarte lenjeria intima, precum adora sa lase o dara de parfum in locurile pulsante ori in zonele catalogate ca zone erotice. Iubesc seturile de babydoll atunci cand vor sa se arate inocente si gata de joaca, si adora sa isi scoata in evidenta trupul febril al unei printese dominatoare atunci cand se lasa imbatate de atmosfera feerica in care pluteste o dorinta acerba de a trezi la viata chiar si cele mai negre fantezii ale supusului partener.