Noi, oamenii, suntem mereu intr-o perpetua schimbare; ne schimbam look-ul, ne schimbam coafura, tot ce tine de haine si incaltaminte, ne schimbam pana si cuibul in care locuim, si odata cu el, ne schimbam si infatisarea spatiului in care vrem sa ne petrecem buna bucata a timpului. Astfel, incepem sa ne decoram acest spatiu intim dupa bunul plac, alegem mobila perfecta, avand mereu tendinta de a economisi spatiu, de a echilibra culorile si de a potrivi obiectele menite sa invioreze, acele articole deco care se potrivesc in orice locsor din casa sau apartament.

Si totusi, intr-un anumit moment din istorie a aparut ceva inovator special pentru iubitorii ideilor creative ale artei DECO: autocolantele pentru pereti. Bineinteles, nu ne referim la figurine din vopsele lavabile, ci la abtibildul sau eticheta care poate fi postata pe perete fara a necesita ca apa sa contribuie la lipirea acesteia. Mai nou se gasesc sub toate formele posibile: flori, copaci, figurine din desene animate, animale, chiar sub forma de mobila. Ei bine, pana si celor mai pretentiosi dintre noi ne surade ideea unei astfel de decoratiuni.

Asadar, sa sugeram cateva locatii pentru autocolanti decorativi:

1, In baie, pe langa rolul cu accesorii pentru baie, in jurul oglinzii (mai ales daca aceasta e de dimensiuni ceva mai mici) dand impresia de spatiu mai mare si luminozitate. La fel, putem sa aplicam aceste autocolante peste tot unde avem cate-o oglinda, fie ca se nimereste in hol sau in dormitor, nu numai in baie.

2. In dormitor, si de preferabil pe partea pe care e si canapeaua, deoarece daca alegeti un autocolant in chip de floare, puteti cu usurinta sa sustineti ca a rasarit de dupa pat. Or, daca vreti sa aveti un propriul soare si propria luna, puteti sa le priviti zi de zi, concomitenti….pe tavanul din dormitor.

3. Niciodata nu e prea incarcat decorul daca il facem cat mai simplu. Asa ca, in ciuda faptul ca am ales un autocolant pentru dormitor, baie sau living, nu cred ca e cazul sa ezitam sa-l aplicam in toata casa, atata timp cat autocolantul decorativ nu este prea incarcat cu figurine sau forme.