A mai trecut un an, iar noi ne pregatim din nou bagajul de Halloween. Parca nu de mult timp ne gandeam la ce costume sa purtam si ce nazbatii sa le pregatim colegilor sau celor dragi noua. Halloweenul lui 2011 isi concentreaza intreaga atentie, insa, pe plasuta pe care o luam la ne dati sau nu ne dati.  Mai mult, hai sa ne concentram atentia asupra plasutei acelora care vin sa ne colinde la usa in noaptea de 30 octombrie.

Pentru asta ne trebuie putin timp dedicat cumparaturilor, sau cel putin dedicat cautarii in cutiuta personala cu jucarii, cativa leuti si putina imaginatie. Da, cred ca in fiecare articol am pomenit de imaginatie. Ei bine, sa va ganditi ca, creativitatea e cireasa de pe tort; de nelipsit.

In gentuta pentru colindat ar incapea multe lucruri, insa oare cu toatele vor fi folosite de catre cei mici, ori vor ajunge a doua zi lasate de izbeliste prin camara casei.

Peruci sau dinti de vampiri, a caror spirit ludic dainuie chiar si atunci cand nu e noaptea de Halloween, ar fi o idee minunata. In plus, nici nu trebuie sa iti dedici prea mult timp cumparaturilor, caci astfel de cadouri gasesti cam prin orice gift-shop din oras.

La fel se intampla si cu lanternele. Inevitabili ai si tu una prin garaj sau prin camera cu unelte. Ia-ti cateva seturi si imparte-le celor care te colinda. Mai mult ca sigur ca se vor bucura sa le puna in dovlecelul sculptat sau pe sub cearceaful pe care il poarta pe cap pentru a arata ca si o fantoma.

Dar poate nu tuturor ne vin prin cap astfel de idei, altii exceland in alte campuri, cum ar fi: biscuitii de casa! Asa cum stim, caci si noi am fost la randu-ne copii, un copil nu va refuza niciodata biscuitii deliciosi facuti acasa, calzi, de-abia scosi din cuptor.

De saptamana viitoare se da startul la Halloween, stim asta dupa imbracamintea buticurilor, a revistelor si a florareselor care scot, pe langa flori, si binecunoscutele lumanari la vanzare.  Anul acesta sa fim creativi si originali!