Tricouri pentru geeki
clipboard02De nenumarate ori am trecut pe strada cascandu-ne ochii la tricourile personalizate cu diferite fete zambarete sau tot felul de litere scrise intre paranteze patrate. La o prima vedere poate nu am reusit sa deslusim poanta care se afla in spatele acestor matrice, insa dupa o privire mai atenta, cu siguranta ca nu ne vom putea abtine sa schitam macar un zambet. Cateva exemple de texte cu care sunt insufletite aceste tricouri suna cam asa: “talk nerdy to me” (in loc de “talk dirty to me”) pentru un ordin indraznet de inteligent.

funnytshirtAstfel, e destul sa intrebi un programator “cat de mare iti este hardisk-ul?”, ca el sa o ia drept gluma…periculoasa. O alta replica fidela este si “byte me”, care tradus in limbajul geekilor inseamna “musca-m-ai de un gigabyte” sau “gimme a break” scris astfel: give me a <br /> – probabil un tag html din limbajul programatorilor.

Tricouri funny pentru fete…sexy
Ori sa facem haz de necaz: se cunoaste faptul femeile fac regulile, insa nu multi dintre noi vrem sa recunoastem asta. Tricourile cu texte funny, pentru acelea care vor sa le reaminteasca baietilor ca ele sunt “barbatele” in casa, se gasesc inscriptionate pe tricoruri, hanorace sau bluze, incepand cu atotcunoscuta replica: “I have the pussy, so I make the rule here!” – o replicaclipboard03 care se poate purta cu mandrie la aproape orice ocazie.

In orice caz, daca intentionam sa daruim un astfel de tricou cuiva, ideal ar fi sa venim cu un text propriu, sau macar cu un text care sa imbrace cel putin o gluma despre persoana cadorisita.