71catPatrate, rotunde sau rombice, scaunele bizare tind sa devina in zilele noastre un must have al unei case moderne. Asadar, daca tinem la confortul propriu, la imaginea artistica a casei si la modernitatea acesteia, sa ne delectam cu cateva modele de scaune, care mai de care mai bizare in felul lor.

Intr-o camera recent modernizata, cu perdele voalate si albastrii, cu mobilier de un albastru senin si cu niste pereti de un bleumarin mai inchis, scaunele din sfoara albastra se potrivesc de minune pentru cei care iubesc sa sada la inaltimi joase. Sunt micute, joase, deloc pretentioase si foarte moderne.

Daca sunteti impatimiti ai traditiei, ai mioriticului, si daca intreaga casa “sufla” un aer specific taranesc, cu mult mobilier din lemn, cu lana in loc de paturi obisnuite sau cu tot soiul de decoratiuni din lemn, scaunul cu trei capete de ovine, din lemn acoperit cu lana, va intregi 9eea8b1d7658a8698e0f0befe5574c09-origmeniul traditional. Prevazut cu doua capete de strange-chairoaie ca si sustinator pentru maini si cu un alt capat la spatar, ideal pentru relaxarea capului, scaunul bizaro-traditional iti va da impresia ca te afli in plin camp verde alaturi de o turma de oi.

Din iubirea pentru tehnologie, pentru tot ce e nou si creativ, s-a nascut “scaunul surf”, care iti va purta simtul auditiv si vizual pe cele mai placute coloane sonore si la cei mai fini pixeli. Preia o forma ciudata, oarecum arcuita, care se prelungeste pana in fata ochilor, punandu-va la dispozitie un LCD, iar mai jos, un suport pentru tastatura, mouse si casti. Metalul rezistent din care este confectionat bizarul scaun este pecetluit din 10 in 10 cm cu perinite foarte rezistente, moderne si confortabile.surf-chair

In final, am putea sa ne celebram intreg concediul de odihna in aceste scaune, fara sa simti catusi de putin dorinta de a mai ne ridica din ele. Asadar, sa uram bun venit scaunelor bizare in viata noastra, iar noi sa ne incantam lunga sedere in formele acestora.