2837328951_758ce29be4Daca tot veni vara si odata cu ea si caldurile cele mari, facand totodata sa creasca in inimile noastre nerabdarea de a merge undeva pe litoral, la o piscina sau de ce nu, undeva la munte pentru a ne racori sau ne a bronza, atunci sa ne luam umbreluta si sa pornim agale spre locurile mirifice ce deschid intreg sezonul estival.

In vreme ce la mare nu e de umblat fara o umbreluta de soare, putem sa luam umbreluta la noi acasa, sub propriul acoperis, fara a fi insa ingrijorati ca soarele arzator de afara ne va face sa suferim de caldura, deoarece scopul acestei umbrelute de interior e sa ne deghizeze casa, si nu sa ne protejeze de razele soarelui. Perfecte pentru un living spatios sau pentru un dormitor luminos, aceste umbrelute confectionate dintr-un material de panza rezistenta, care apoi vine imbracat in culori vii si primitoare, sau conturate cu diverse modele orientale, sunt cele mai la moda obiecte deco ale zilele noastre. Puse intr-un colt al casei, in partea de sus a mobilei sau chiar pe parchet, aceste umbrelute deco ii vor da casei un aer mai elegant, mai chic, amintindu-ne de imaginea faimoaselor Geishe din Japonia, care atasau umbrelute de soare asemanatoare acestor obiecte deco tinutelor lor elegante.

Pentru ca se potriviste perfect prezentat ca si cadou la ocazii speciale, aceste umbrelute nu numai ca te vor scapa de mari cheltuieli, asta pentru ca pretul la care sunt cotate nu este deloc unul grandios, ci in plus design-ul lor simplu te vor ajuta sa faci alegerea corecta indiferent de tipul ocaziei.