Chiar de-o fi ploios anul asta, ca niciodata in ultimii 5 ani, e neaparat sa te duci undeva in aer liber. Ar fi pacat, ca si-n aceasta zi de repaus total sa te pierzi prin muncile cotidiene si sa uiti de tine si de timpul liber. Cauta, asadar, preocupari relaxante, care sa te duca cu mintea si trupul in cele mai linistitoare oaze de relaxare, fara sa cauti, in mod special locatii unde sa te postezi cu prietenii la un gratar. Daca nici acum nu am invatat ca 1 Mai nu inseamna mititei, gratare si tone de bere, atunci cand oare ne vom da seama ca 1 Mai e o zi in care sa te bucuri cel mai mult de natura si de tine.

Fa excursii de una singura! Ia trenul pana la mare cu o zi inainte. Astfel, poti sa te bucuri de rasaritul soarelui dintre valurile reci ale marii. Fiindca anul acesta 1 Mai pica duminica, inca de sambata ai suficient timp ca sa pui la cale mii de surprize pentru tine sau pentru cei de-ai casei. Nu te incarca prea tare cu bagaje, caci de anul acesta fiecare pensiune va fi deschisa incepand cu 1 Mai, si pana dupa plecarea verii.

Sau poate te-ai gandit sa iti aduni toti prietenii si sa plecati intr-o calatorie cu bicicletele pe munte. Ei bine, aici ar fi ideal sa nu uiti de mancare si strictul necesar aventurii montane. Se stie, la munte vremea e extrem de capricioasa, asadar, sa nu uitati in sifonier pelerina.

Ce te faci daca ploaia va domina intregul weekend? Printre altele, poti sa o iei si altfel. 1 Mai e doar o zi ca oricare alta, asa ca poate statul in casa si citind o carte sau gatind mancarea-ti preferata nu e o idee asa rea precum zic altii. Important e sa faci lucruri care nu-ti solicita prea mult efort, or daca tot depui efort, macar sa experimentezi activitatile care-ti fac bine si care-ti plac. Asadar, petrece 1 Mai asa cum iti place doar tie!