Sau bun venit in lumea celor care perefera sa se orienteze spre un cadou sau un eveniment ceva mai straniu decat unul obisnuit pentru ziua de 14 februarie! Sa recunoastem, fiecare dintre noi avem momente cand ne dorim sa iesim de sub tiparele normalitatii, sa fim mai mult indrazneti decat romantici, sa fim mai mult niste visatori decat calculati, sa ne avanturam in cumparaturi de tot felul, fara sa tinem cont de nimic altceva.
Stim ca ziua de 14 februarie inseamna romantism, indragostiti imbratisati prin parcuri, cadouri frumos impachetate, flori si inimioare rosii de ciocolata. Si totusi, cateodata aceasta atmosfera incarcata poate de prea mult romantism, de prea multe dulciuri si prea mult rasfat ne face sa tanjim la lucuri mai iesite din comun de felul lor. De Valentines Day poti sa faci reversul a tot ce inseamna Valentines, romantism si alte obiceiuri dulci. Poti sa incepi sa sarbatoresti autohtonul Dragobete, sarbatoarea lui insusi Dragobete, Logodnicul Pasarilor si fiul Babei Dochia. Ori poti sa participi la un concurs pentru cei indragostiti alaturi de iubitul sau iubita, sau daca ai oportunitatea sa, poti sa pui la cale o petrecere distractiva, impreuna cu alte perechi, prieteni sau pur si simplu impreuna cu indragostiti de alti indragostiti.

La urma urmei nu conteaza cand iubesti, unde iubesti sau cum iubesti, conteaza sa iubesti in felul tau propriu, iar daca esti de felul tau o persoana mai putin romantica, una careia alege mai repede veselia si alte stari ale bunei dispozitii in fata misterelor romantismului, afla ca ai acces la cele mai haioase momente de ziua celor ce iubesc…asa, fiecare in felul lui. Bine de stiut! Nu trebuie sa lipseasca darurile amuzante, rautacioase sau cu tenta erotica. La fel de bine ai putea incinge o petrece restransa, cu cei apropriati tie si jumatatii tale, un fel de party in pijmale, doar ca de aceasta data vesmantul de noapte se preschimba intr-o mantie neagra dantelata si fina la atingere.